
ד"ר איתמר כהן-הצד האפל של הויד.
בר גיורא-
בר גיורא
מחיר מלא- 75 שקלים, מחיר לחברי מועדון- 60 שקלים
2.12.2025
18:30 פתיחת דלתות // 19:00 תחילת הרצאה
קנאביס הוא אחד החומרים המבלבלים ביותר. מצד אחד, הוא מוגדר לעיתים כ“רפואי”, ״כטבעי״ ולכן גם “בטוח”, כך שבפועל רובנו מתייחסים אליו כאילו הוא חסר כל נזק. אבל המחקר המודרני מצייר תמונה אחרת.
לצד היתרונות, נשאלות שאלות קשות על הסיכון לפגיעה בפוריות, לשחיקת החשק המיני, לפגיעה בשינה, לצניחה במוטיבציה, בתפקוד היומיומי, בזכרון וביכולת הריכוז. לא פלא שלעיתים השימוש חודר עמוק ללב העולם הרומנטי, המשפחתי, החברתי והתעסוקתי.
אף אחת מהסכנות הללו כתוב על האריזה או בגילוי נאות על ידי הדילר או מקורות ההתארגנות המגוונים שקיימים כמעט בכל מקום.
במילים אחרות, הצד האפל לרוב מתחבא מתחת לסטיגמות, מיתוסים או משאלות לב.
הגיע הזמן לדבר על הכל. בהרצאה הזו ננפץ את האשליות, נפרק את המיתוסים, ונבחן מה המדע באמת יודע על קנאביס. היתרונות, הסיכונים, ומה שבין לבין. אם השורות הללו מזיזות אתכם באי נוחות, זה סימן שאת הערב הזה לא כדאי לפספס.
הרצאות שאולי יעניינו אותך
הגיע הזמן לקבל יותר!
הצטרפו עכשיו למועדון Think&More לאנשים שאוהבים לחשוב!
הנחות
קבועות
כניסה חינם
לאירועים
הרצאת וידאו
בכל חודש







